فنوکسی اتانول هگزیل گلیسیرین

فنوکسی

از {{model.count}}
32,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

نگهدارنده اتیل هگزیل گلیسیرین ترکیبی قابل اعتماد با نام های اتیل هگزیل گلیسرول و اکتوکسی گلیسیرین شناخته میشود . نگهدارنده اتیل هگزیل گلیسیرین به عنوان یک ماده نگهدارنده ضعیف ، نگهدارنده پوست ، با قابلیت مرطوب کردن مؤثر ، استفاده می شود.این ماده با استفاده از فنوکسی اتانول در مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد تا از رشد میکروبی محافظت بهتری داشته باشد...فنوکسی اتانول اتیل هگزل گلیسیرین مرطوب کننده چند منظوره است که می تواند به حفظ فرمولاسیون های آرایشی کمک کند.می توان آن را به مرحله روغن یا آب امولسیون آرایشی اضافه کرد

وزن
100گرم

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...